HOŞGELDİNİZ


Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayınız


HAYAT YAŞANTI ARAMAK DEĞİL, KENDİNİ ARAMAKTIR. (C.PAVESE)


10 Mart 2009 Salı

ARKADAŞLAR


Arkadaşlıklara ve sonsuza kadar sürecek dostluklara. Karşılıklı bakışlara ve her daim dostluklarla çarptırılsın gönüller. Ve sarhoş olsun bedenler en samimi duygularla.

Arkadaşlık aynı yöne bakmaktır, aynı yükü yüklenmektir ve sahnede farklı oyunlarda aynı mesajı veren replikleri tekrarlamaktır. Arkadaşlık sevgidir, saygıdır ve sadakattir. En acı ve en güzel duygularda birleşmenin adıdır. Arkadaşlık maskelerin sıyrılıp atıldığı ve içine dönüş yaptığın en doğal, en samimi anlarındır. Bazen bir sırt sıvazlamakla aldığın dertlerin, bazen uçsuz bucaksız okyanuslara bıraktığın hallerin, bazen serbest bıraktığın bedenin gibidir arkadaşlık. Uzağa gitmene gerek yoktur. Uzaklarda olsa bile her an yanındadır ve seninledir. Parçan gibidir.

Sıkıntılarını bırakmak istersen uzaklara gitme. En yakın dostunu ara ve serbest bırak anlatacaklarını… O her daim sana bir çıkış yolu bulacaktır.

İnsanı insan yapan arkadaşlıkları ve dostluklarıdır. İnsanı hayvan yapanda kötü arkadaşlıkları ve dostlarıdır. İnsanı insan yapan kısmında olmak istiyorsanız, yukarıda tariflediğim özelliklere uyumlu olmasına dikkat edin. Ve her daim seçici olun.

Unutmayın dostluklar çabuk elde edilmez! Çabuk elde edilende dostluk olmaz.

Yazan: Yağmur

Hiç yorum yok: