HOŞGELDİNİZ


Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayınız


HAYAT YAŞANTI ARAMAK DEĞİL, KENDİNİ ARAMAKTIR. (C.PAVESE)


4 Mart 2009 Çarşamba

HAYATIN TIRMANIŞLARI

Hayat, ona verdiğimiz ad yada yüklediğimiz değer kadar bizimle vardır. O yüzden ki hayatı park ederek yaşarsak; sadece görünen şeyleri seyrederek zaman geçiririz. Ama hayatı fark ederek yaşarsak, hayatın bize sunduğu tüm renkleri görür, yaşama ait tüm duyguları yaşarız.
Yaşama dair ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşamalıyız. Salmalıyız kendimizi yaşamın içine. Korkmadan, ürkmeden..... Yani olabildiğince ben olmalıyız. Kalmamalı bende, bir sürü ahlar vahlar. Hayatımıza nokta konulduğunda, tekrar virgül atıp devam etme şansımız olmayacak.

Yazan: Adsız

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayat, sadece ona verdiğimiz ad kadar yada yüklediğimiz değer kadar bizimle vardır.O yüzden ki hayatı park ederek yaşarsak sadece oradan görünen şeyleri seyrederek zaman geçiririz.Ama hayatı fark ederek yaşarsak, yani hayatın bize sunduğu tüm renkleri görme ve yaşama ait tüm duyguları yaşarız.Yaşama dair ne yaşamamız gerekiyorsa yaşamalıyız. Salmalıyız kendimizi yaşamın içine. Korkmadan, ürkmeden, düşünmeden. Yani olabildiğince ben olmalıyım. Kalmamalı içimdeki bende, bir sürü ahlar vahlar. Çünkü hayatımıza nokta konulduğunda tekrar virgül atıp devam etme şansımız olmayacak.