HOŞGELDİNİZ


Fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayınız


HAYAT YAŞANTI ARAMAK DEĞİL, KENDİNİ ARAMAKTIR. (C.PAVESE)


1 Ekim 2009 Perşembe

YOLUN BAŞLANGICI VE SONU

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yolun başlangıçı dünyaya gözlerimizi açtığımız zaman başlar
ilk aradığımız annemizin memesi ve sevgidirbabamızdan sevgi ve şefkat bekleriz kavga etmek oyunlar oynamak birküs bir barışık olmak için arkadaş ararıziki karşı cinste beğenilmek için süslenir püslenirflört ararız kimi flörtünü bulur kimide bulamazyolun ortalarında kafamızda yarattığımız bir eş ararız gençkızlar beyaz atlı prenslerini delikanlıprenseslerini yada deniz kızlarını arar kimi bulur kimide bulamaz buamayanlar ince eleyip sık dokuyanlardır kimseyi beğenmezler kendilerini kaf dağında görürleronlar yalnız olmaya mahkum olurlarcahit sıtkı tarancınındediğigibi yaş 35 yolun ortasındayım derken sıkıntılarını ,dertlerını acılarını sevinçlerinimutluluklarını paylaşacak can yoldaşı ararsın
yolun sonunda bilirken bilmez olursun hiç beklemediğin bir anda ölüm seni alıp başka alemlere götürür yolun başında sonunda ömrün hep birşeyleri aramakla geçer hepimizin aradığı tek birşey var oda sevmek ve sevilmek isteriz

Karamel dedi ki...

Bir kozalak, uçurumun kenarındaki bir çam ağacının en tepesinden kopup yuvarlanmaya başlıyor; yitirilen şeylerin istenilen şeylerden çoğu kez daha değerli olduğunu keşfetmek için.
Bir şahin ya da atmaca çevikliğiyle kozalağı kurtarmak niye? Bırakalım gidebileceği en son noktaya ulaşsın. Bir kaya dibinin, bir ağaç dalından ya da gölgesinden daha güzel olmadığını başka nasıl öğrenecek?

Karamel dedi ki...

Hedefler, hayaller, beklentiler… sahip olma yarışı içinde, karşımıza o kadar çok yollar, ayrımlar çıkarıyor ki. Bunlarla başa çıkabilenimiz ya da başa çıkamayan girdaba girmiş olanlarımız var.
Bırakalım günlük yaşamın o karmaşıklığını, rahatlamak ve huzuru yakalamak için kendimize doğru bir yolculuğa çıkalım. Tanıyalım korkularımızı, heyecanlarımızı, mutluluklarımızı, sevdiklerimizi…Çıkaralım taktığımız o maskeleri yüzleşelim kendimizle. Kendimizin ve doğuştan olan sıradanlığımızın farkına varalım.
Bu yolculuk uçsuz bucaksız, başı ve sonu olmayan her anında kendimize dair yeni keşifler yaptığımız en güzel yolculuk.